Ана Мирјана Рачановић-Јевтић: Данас је важно бити икебана

GS
Foto: Arhiva

Ана Мирјана Рачановић-Јевтић, која је 2001. године проглашена Мис БиХ, присјетила се своје каријере у свијету манекенства те изазовима с којима се сусрела.

"Када ми се то остварило, једноставно не можете да вјерујете, али морам признати да никад нисам била довољно опуштена да уживам у свему томе, Сад кад вратим филм, колико је ту било и популарности и лијепих догађаја... Увијек сам била у неком грчу, увијек сам имала нешто друго. Нисам могла да се посветим баш том моменту и том уживању. Тога ми је једино жао", рекла је за Инфо Бијељина.

Такођер је навела како је имала велику жељу да побиједи на споменутом избору љепоту, али није имала самопоуздања да каже: "Ја ћу сигурно побиједити". Друге такмичарке је нису покушавале саботирати. Но, било је других потешкоћа.

"Знам из поузданих извора да нисам требала да побиједим. Било је као да би требало можда нека друга дјевојка... На крају је било све препуштено публици и жирију, тако да сам ја једногласно побиједила", рекла је.

Одустала је од бављења манекенством зато што ју је мајка учила како су морал, култура и доброта примарни. Ана је казала како данас постоје старлете и да је важно бити икебана која само лијепо изгледа и ништа не прича.

"Нисам припадала томе. Имала сам човјека којег сам вољела прије него сам почела да се бавим овим послом, за којег сам била сигурна да ће бити уз мене цијели живот и ја уз њега", рекла је.

Она се давно повукла из јавности. Са супругом Аленом Јевтићем, кћерком Адријаном и синовима Александром и Анђелом живи у Растатту. Често посјећују домовину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана