Ана Михајловски из притвора пребачена у болницу

Агенције
Ана Михајловски из притвора пребачена у болницу

Водитељка Ана Михајловски приведена је након инцидента са екипом "Паркинг сервиса" у центру Београда. Приведена је након што се посвађала и покушала да спријечи екипу "Паркинг сервиса" да јој одвезе аутомобил због непрописног паркирања.

Када су радници на све гуме ставили "канџе", водитељка се појавила на лицу мјеста и захтијевала да јој спусте аутомобил. Како причају очевици, радници су то одбили, а Михајловски је бијесно ушла у аутомобил закачен на "паук", упалила га и почела да вози у рикверц. Том приликом је оштетила ауто, па је бијесно почела да вријеђа и омаловажава саобраћајног полицајца Жарка Радмиловића.

- Откачите ми ауто с ове крнтије - викала је водитељка.

Она је вријеђала и полицајце који су били поред радника "Паркинг сервиса".

- Привешћемо вас, смирите се - рекли су јој полицајци, а она им је одбрусила:

- Ај' баш да видим да ли смете!

Полиција је водитељку привела у ПУ Стари Град како би дала изјаву, међутим, чим је стигла тамо рекла је да јој је лоше и да је одведу у Ургентни центар јер "одржава трудноћу".

 - Кад сте овако паметни да ме приводите сада ћете ме возити у Ургентни центар, није ми добро, одржавам трудноћу - рекла је Михајловски.

Након тога полицајци су је одвели код љекара и чекали су је испред ординације у којој је прегледана. Против водитељке ће бити поднесена пријава због напада на полицију.

- Нико није изнад закона и иста правила морају да важе за све - рекао је Андрија Чупковић, директор "Паркинг сервиса".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана