Ана креира изазовну одјећу

Агенције
Ана креира изазовну одјећу

Једна од најактуелнијих поп пјевачица Ана Николић, која никог не оставља равнодушним гдје год да се појави, ових дана има пуне руке посла - креира своју линију изазовне одјеће и припрема спектакуларан наступ.

Како је открила, навикла је да буде другачија и посебна, па тако ће бити и овога пута, за наступ у престоничком клубу “Касина”. Специјално за овај наступ, прави се под и сам визуелни дио који ће бити емитован са LED екрана.

Пјевачица је заједно са својом другарицом Тијаном Тодоровић основала модну линију “Angel”, и овај пут ће изненадити публику неком од својих креација које више откривају него што покривају.

- На свим наступима одавно носим искључиво ствари из своје колекције, тако ће бити и овог пута, али морам рећи да је за београдски наступ спремљена и специјална гардероба - најавила је Николићева.

Популарна пјевачица ће овом приликом премијерно представити и своју нову пјесму “Воли ме воли”.

 - Наступам у Београду после дужег времена и заиста могу да кажем да једва чекам дружење са дивним људима. Репертоар сам мало изменила и мислим да ће у доброј музици уживати заиста сви - рекла је Ана.

Иако је њен посљедњи албум јако добро прошао код публике и њене пјесме имају милионске прегледе, Ана је сигурна у себе и екипу да опет има хит пјесму, а открила је и дио нове пјесме:

- Не знаш ти кога волиш, и треба да се бојиш, с лева ударим, помазим с десна, са мном никада се, никада не зна...”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана