Aна Ивановић засијала у часопису GQ

Глас Српске
Aна Ивановић засијала у часопису GQ

Српкиња Aна Ивановић, једна од најљепших тенисерки на свијету, позирала је фоторепортерима једног од најпознатијих часописа за мушкарце "GQ".

Овај часопис одлучио је да у италијанском издању почасти своје читаоце фотографијама прелијепе тенисерке која је заблистала у новом сјају.

Српска тенисерка позирала је на секси фотографијама за септембарско издање часописа "GQ". Ивановићева је једна од најуспјешнијих тенисерки данашњице, а носи и титулу једне од најсекси спортисткиње свих времена због чега је често на насловним странама најпрестижнијих свјетских часописа - углавном оних чија су публика мушкарци.

Колико је Aна лијепа говори и чињеница да су је Италијани сврстали у категорију "жена за које бисмо били спремни умријети".

Лијепа 24-годишњакиња, осим по тенису и љепоти, позната је и по хуманитарном раду. Она је од 2007. године једна од UNICEF-ових амбасадора добре воље, а недавно јој се у тој организацији која брине о дјеци широм свијета придружио и њен земљак и најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић.

ana

420

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана