Aна Ивановић у купаћем

Глас Српске
Aна Ивановић у купаћем

ЊУЈОРК - Прелијепа српска тенисерка и некада свјетски рекет број један Aна Ивановић на тениском терену не пружа бриљантне партије.

Лошу форму доказала је и на мечу FED купа против Рускиња у "Београдској арени" минулог викенда када је у оба сингл меча поражена, а касније и у дублу с Јеленом Јанковић.

Зато Ивановићева има успјеха на другој страни, у маркетингу и стварању популарности сликајући се за разне свјетске магазине. Лијепа Српкиња наћи ће се у "Sports Illustrated Swimsuit Issue 2010"! Ивановићева је у Њујорку урадила фотосешн у купаћем костиму и њене бројне фотографије биће објављене у специјалном издању овог утицајног америчког часописа.

- Ово је другачије него било шта што сам до сада радила и заиста сам уживала. Још никоме нисам рекла да сам се фотографисала, једва чекам да видим реакције - рекла је 22-годишња Београђанка и додала да јој је част што су и њене фотографије нашле мјесто у таквом магазину.

Aна Ивановић је продужила и уговор са компанијом "Aдидас", чију ће опрему носити до краја каријере. Финансијски детаљи сарадње нису саопштени, али се претпоставља да ће српска тенисерка зарадити између 50 и 100 милиона долара. Такође, прелијепа Српкиња ће по истом уговору, послије завршетка тениске каријере, бити амбасадор "Aдидаса".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана