Ана Ивановић у друштву модног племства

Агенције
Ана Ивановић у друштву модног племства

У модном фото-дневнику за магазин "Вог", српска тенисерка је изразила велико одушевљење због посјете студију чувеног дизајнера Оскара де ла Ренте.

Најбоље рангирана српска тенисерка том приликом срела је и најпознатију уредницу на свијету Ану Винтур.

Ана, која је ових дана у жижи јавности због везе с њемачким фудбалером Бастијаном Швајнштајгером, послије мечева на Отвореном првенству САД у тенису, посветила се моди, те за онлајн издање магазина "Вог" и фотографијама приказала како је изгледала њена посјета модном студију чувеног креатора.

"Било је невјероватно видети како се све то ради иза кулиса и колико се пажње посвећује сваком детаљу на одјећи да би се створио комплетан изглед", написала је лијепа спортисткиња за модну библију, не кријући одушевљење због сусрета с креатором, али и због свог уласка у царство хаљина, ципела, ташница, каишева.

Док је Ана уживала на Недјељи моде у Њујорку, европски медији нису престајали да брује о њеној вези са најбољим њемачким фудбалером Бастијаном Швајнштајгером, као и о љубавном троуглу и наводима да је због лијепе Српкиње раскинуо дугогодишњу везу с манекенком Саром Брандер.

Наиме, коментари фанова познате њемачке манекенке које су остављали испод Аниних фотографија нису били нимало пријатни.

Ипак, чини се да лијепа тенисерка не мари за то, већ ужива у новој вези, Њујорку и моди.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана