Ана Ивановић: Понекад пожелим да сам потпуно анонимна

Агенције
Ана Ивановић: Понекад пожелим да сам потпуно анонимна

Српска тенисерка Ана Ивановић одувијек је интригирала јавност атрактивним изгледом, а њен емотивни живот пуни медијске ступце широм свијета.

Веза са славним фудбалером Бастијаном Швајнштајгером одјекнила је по цијелом свијету, али њих двоје одбијају да коментаришу детаље.

Иако је са шестог пала на седмо мјесто на WTA листи Ана је и даље насмијана. Бастијан и она нису усликани већ дуго заједно у јавности па у посљедње вријеме медији спекулишу да је њихова веза у кризи.

На питање када планира да има дјецу и заснује породицу Ана је рекла:

“Не могу да замислим да док се професионално бавим тенисом, напорно тренирам сваки дан и путујем по свијету из недјеље у недјељу, иовремено имам мало дете. Када одлучим да имам породицу, желим да се посветим дјеци на прави начин.”

На питање како на њу утиче то што је њен емотивни живот у медијском фокусу широм свијета Ана је рекла да понекад пожели да је анинимна.

“То је нешто што ми се нимало не допада, али се трудим да ме што мање погађа. На срећу, постоје многа места где немам проблема са папрацима. Верујем да свака особа која је позната и коју људи препознају на улици пожели понекад да је потпуно анонимна”, рекла је Ана за Hello.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана