Ана Ивановић отворила душу о дјетињству: Нисам се осјећала пријатно ни у вртићу, ни у школи

Агенције
Ана Ивановић отворила душу о дјетињству: Нисам се осјећала пријатно ни у вртићу, ни у школи

Позната Српска тенисерка испричала је у интервјуу за италијанске медије да су њени родитељи били њена навећа подршка, као и да су све уложили у њену каријеру.

"Када сам почела да играм тенис и да путујем, слабо сам разумела енглески, а отац је био стално са мном, јер је мајка била посвећена брату Милошу. Он је студент економије и бави се породичним послом. Једно време отац је радио као адвокат, али је престао када је почео рат у мојој земљи. Била је тешка инфлација, плата је губила на вредности и одлучио је да се посвети само мени и Милошу. Мајка и брат су се баш жртвовали за мене, путовали са мном по неколико месеци, Милош је тада био дете, требало је да буде ближе мајци", рекла је за италијанске медије Ана Ивановић.

Ана је такође открила да као дијете није била занимљива никоме јер је била ''штреберка''.

"Као дете сам била веома стидљива, нисам се осећала угодно ни у вртићу ни у школи. Била сам штребер и нико није хтео да се дружи са мном. Као тинејџерка сам била јако досадна. Луде ствари никада нисам радила и нисам ишла на часове неприпремљена"

Тврди да ће радити исто што и њени родитељи и да ће се трудити да све подреди дјетету. Ипак, нада се да њено дијете неће изабрати тенис.

"Наравно да ћу бити као моји родитељи. Надам се само да дете неће изабрати да се бави тенисом зато што је каријера напорна и тешка, без нормалног детињства", закључила је Ана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана