Ана Ивановић обрадовала пратиоце на друштвеним мрежама

GS
Foto: Instagram

Бивша тенисерка Ана Ивановић отпутовала је на одмор са супругом, а своје пратиоце обрадовала је најновијим фотографијама у бикинију - које дословно "прште".

Она је веома активна на друштврним мрежама, а у посљедње вријеме објављује и мало сензуалније фотографије.

Ана је објавила неколико фотографија са љетовања, на којима је углавном позирала у бикинију, или мало изазовнијим, љетним стајлинзима...

Бивша тенисерка објавила је прво селфи фотографију на којој позира у бикинију, а у први план стављајући своју природну љепоту и осмијех.

Али, ту се није зауставила, па је показала и своје тијело затегнутно и издефинисано, због чега је и добила прегршт комплимената.

"Ма какав жена, то је изглед", "Браво, жена змај", "И љепота, и фит линија, и природност", коментари су испод њене објаве.

Иначе, она се прошле године трећи пут остварила у улози мајке, данас ужива у породичном животу далеко од очију јавности.

Ана и њен супруг, бивши немачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер, већину времена проводе на свом имању у сликовитом аустријском мјесту Вестендорф, у подножју Алпа.

Иако је Ана напустила тениски свијет и посветила се породици, остала је активна на друштвеним мрежама, гдје често дијели тренутке из свог свакодневног живота са својим обожаваоцима, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана