Ана Ивановић објавила фотку у баде костиму и пита за савјет! ФОТО

sportski.net.hr
Ана Ивановић објавила фотку у баде костиму и пита за савјет! ФОТО

Српска тенисерка Ана Ивановић испала је у 4. колу Вимблдона, а вријеме прије Олимпијаде користи за опуштање и дружење с пријатељима на Facebooku. Тренутно 12. тенисерка свијета објавила је на популарној мрежи фотографију у купаћем костиму те врло озбиљно замолила за савјет.

"Напокон уживам у сунцу. Кад играм тенис по овако врућем времену, ледени ручници око врата, јако помажу. Али занима ме ако имате било какав други савјет који би ми могао помоћи да се расхладим док играм на овим врућинама?", обратила се популарна Ана својим пријатељима на Facebooku.

Обзиром да их има више од 600.000, не чуди да је и добила много савјета, готово двије хиљаде. Тако је један од приједлога био да на својој првој Олимпијади овога љета носи само купаћи костим са фотографије, било је и озбиљних савјета.

Неки сугериришу добро старо хладно пиво, затим врели туш прије изласка на терен, неки су јој предложили да игра само дворанске турнире, а добила је и савјет да тоеком меча никако не пије хладну, већ млаку воду.

Имате ли и ви какав приједлог?

 


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана