Ана и Швајни уживају у Паризу

Агенције
Ана и Швајни уживају у Паризу

Славни пар Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер више не крије своју љубав. Папараци су их снимили док се шетали Паризом држећи се за руке.

 

На мечевима на Ролан Гаросу Ани Ивановић највећа подршка је њен дечко Бастијан Швајнштајгер. А када Ана није на терену, сваки слободан тренутак користи како би са фудбалером уживала у романтичним тренуцима.

Пошто је Париз познат као град љубави, ни не чуди што је и у њима измамио романтична осјећања, па су се и јавно прошетали држећи се за руку, размјењујући заљубљене погледе, и не хајући за папараце и радознале пролазнике.

И док су медији брујали о томе да су Ана и Швајни раскинули, те да се фудбалер помирио са дугогодишњом бившом дјевојком Саром Бранднер, Ану ти трачеви нису узнемирили.

На друштвеним мрежама појављивале су се и и фотографије на којима Швајни храни манекенке, али ни тада нису успјели извући Анине реакције. Своју љубав суптилно доказују, а Ана не крије како јој је Швајни велика подршка.

Без обзира што њемачка јавност, медији и навијачи фудбалеру не опраштају нову љубав, он за то не мари. На фотографијама се види како заиста изгледа заљубљен пар.

Видно је да обоје блистају и да их не занимају много коментари јавности, а било би најбоље да тако и остане.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана