Ана и Швајни срушили интернет фотографијама

Агенције
Ана и Швајни срушили интернет фотографијама

У тренутку када је славни пар, Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер објавио фотографије са свог вјенчања друштвене мреже усијале су се од коментара и лајкова.

Црквено и грађанско вјенчање српске тенисерке и њемачког фудбалера планирано је у строгој тајности и баш због тога били су додатно интересантни свим свјетским медијима. Друштвене мреже су "горјеле" од фотографија, лајкова и коментара, јер је њихово вјенчање било главна тема протеклих дана. Фотографија из цркве, настала непосредно након што су се славни супружници завјетовали на вјечну љубав пред Богом, такође је изазвала одушевљење, а сви су коментарисали да се српској тенисерки и њемачком фудбалеру на лицу осликавају безгранична радост и љубав.

Анина фотографија у вјенчаници на "Фејсбуку" је за кратко вријеме лајкована више од 250.000 пута, а на "Инстаграму" је брзински сакупила 100.000 лајкова. Сви су коментарисали и Анину вјенчаницу за грађанско вјенчање, која је коштала 275 евра, али хаљина коју је одабрала за цркву била је скупоцјенија и свечанија.

Раскошну топ вјенчаницу коју је Ана прексиноћ носила дизајнирала је позната америчка дизајнерка кинеског поријекла Вера Ванг. Ова хаљина из снова рађена је специјално за српску тенисерку и вриједи око десет хиљада евра. Имала је дугачак шлеп, а бајковитом изгледу допринио је дугачак вео, који се вијорио за Аном, која је изгледала као права принцеза.

Спортски пар вјенчао се у католичкој цркви Кијеза де И'Абација, у којој се могу вјенчати и особе православне вјероисповијести. Ана, иначе, не говори у јавности ни о религији ни о политици. На свадбеном весељу било је око 300 званица. Највеселији је био њемачки репрезентативац Лукас Подолски, који је највише ђускао и све вријеме уживао, а он је и подијелио прву фотографију са прославе на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана