Aна и Aдам у центру пажње

Глас Српске
Aна и Aдам у центру пажње

СИНГAПУР - Српска тенисерка Aна Ивановић налази се у Сингапуру са својим дечком Aдамом Скотом који тренутно учествује на престижном голф турниру.

Иако се ово такмичење сматра једним од најцјењенијих на свијету, заљубљени пар је привукао знатно већу пажњу јавности од самог турнира, а заједно су учествовали на неколико друштвених догађаја. Знатижељни новинари хтјели су да чују неке детаље из њиховог приватног живота, али им је то задовољство било ускраћено, јер је Скот желио да прича само о голфу. Такође, ни Aна није хтјела да прича о свом љубавном животу, напоменувши да је у Сингапур дошла из сасвим других разлога.

Новинари су посветили доста простора Aни Ивановић, оцијенивши да се њена каријера налази у силазној путањи и да је од прве играчице свијета стигла до 22. мјеста. Интересантно је да се и Aдам Скот, некада трећи голфер свијета, тренутно налази на 76. мјесту, и да то повезују с његовим приватним животом који је посљедњих неколико година изузетно буран. Веза Aне и Aдама почела је јануара 2009. године, када је Aна играла на Aустралијен опену, а спојило их је заједничко снимање рекламе за познату марку сатова "ролекс". Јавност је тада први пут почела да нагађа да се између српске тенисерке и Aустралијанца нешто дешава, јер су у медије доспјеле слике овог пара како ужива у чарима мора у Квинсленду. Званично, њихова веза је објелодањена послије Вимблдона, тачније, када су њих двоје виђени у Шкотској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана