Ана довела дечка кући

Блиц
Ана довела дечка кући

Наша најбоља тенисерка провела је јуче дан у друштву капитена немачке репрезентације, ког је први пут довела у свој родни град, сазнаје "Блиц".

Љубав између капитена фудбалске репрезентације Њемачке Бастијана Швајнштајгера и тенисерке Ане Ивановић за коју се сазнало прије мјесец дана, настављена је у Београду.  

Њих двоје су виђени јуче у преподневним часовима како уживају на београдском Ушћу. Најприје су били на пићу у једном од сплавова надомак Бранковог моста, а онда су се прошетали кејом, уживајући у сунцу.

- Ана је носила тегет хаљиницу са цветићима док се Бастијан за сваки случај крио испод качкета, али било је немогуће да се камуфлира. Са њима је био и Анин брат Милош, као и један друг. Прво су били на сплаву, па су кренули у шетњу - каже наш саговорник, који се затекао на лицу мјеста.

Ана и Бастијан нису размењивали нежности, али су се заљубљено гледали и смјешкали. Милош је са другом ишао испред њих, али ипак су их препознали.

- Тенисерка и фудбалер су се све вријеме држали за руке, он јој је нешто причао а она се раздрагано насмијала. Јако су симпатични, он је, додуше, мало нижи од ње. Људи који су пролазили поред њих нису могли да вјерују својим очима, па су се радознало окретали одмахујући главом у невјерици - завршава причу наш саговорник.

Ана Ивановић се тек вратила у Београд послије одустајања од турнира у Линцу због повреде левог кука. Швајнштајгер је такође тренутно на паузи због повреде до 2015. године. Они су то вријеме искористили да надокнаде раздвојеност, те је фудбалер само због Ане долетио у Београд. за ову везу се сазнало почетком септембра, када се у јавности појавила њихова фотографија на којој се држе за руке.  

Због Ане Швајнштајгер је оставио дјевојку Сару Бранднер, због чега је њемачка јавност огорчена на тенисерку.

Брат

Ана је у петак на друштвене мреже поставила слику са братом Милошем са којим се, бар судећи по осмјесима, одлично проводила. Тако је и потписала фотографију: „осмјеси".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана