Ана Александер: Доводим Џулијен Мур у Србију

Aгенције
Ана Александер: Доводим Џулијен Мур у Србију

Сексепилна српска глумица Ана Александер ускоро доводи звучна холивудска имена да снимају филм и серију у сарадњи са Радошем Бајићем, творцем серијала "Село гори, а баба се чешља".

Познанство са српским глумцем и продуцентом Радошем Бајићем и пет минута славе због слободних сцена у холивудској серији "Кемистри" омогућили су Александри Стојановић (26), познатијој као Ана Александер, да почне каријеру продуцента.  

Ана ће ускоро са холивудским тимом филмаџија допутовати у Србију гдје ће снимати ТВ серију и филм о лошим дјевојкама. Са њом ће, ако све буде ишло по плану, допутовати и Џулијен Мур.  

- Американци су заинтересовани за снимање у Србији јер ће за мање пара снимити добар пројекат, а без општепознатих имена би било сулудо улагати у нешто. Прво ћу довести Џулијен Мур, а потом, ако буде могуће, и Роберта Дауни Џуниора - објашњава Ана Александер.  

Поред продуцентског посла, Ана ће наставити да се бави глумом па ће тако заиграти и у новој серији Радоша Бајића - "Равној гори".
 

- Кад смо се летос састали, Радошев син Недељко ми је рекао да су планирали да ме ангажују за "Равну гору", што ме је веома обрадовало, јер велика је чар играти на матерњем језику - каже Ана.  

Из "Контраст студија" су потврдили да су са Аном Александер разговарали о неким пословим плановима, али нису жељели да откривају детаље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана