Америчка љепотица у креацији српског дизајнера

Агенције
Америчка љепотица у креацији српског дизајнера

Након што је обукао Кајли Џенер, најмлађу припадницу клана Кардашијан, сјајна креација Звонка Марковића одушевила је глумицу и дизајнерку Дреју Мишел.

Интернет и медији непрестано објављују фотографије прелијепе глумице, а велику пажњу привукао је и долазак њене бивше љубави, Криса Брауна на њену прославу. На свим објављеним фотографијама може се примјетити фантастична свечана хаљина Звонка Марковића у којој Дреја дува свјећице, заводљиво плеше и ужива.

Поводом велике пажње коју су привукле његове креације у Америци, Звонко Марковић је изјавио:

"Дреја је прелепа жена и трендсетер у Лос Анђелесу. Има 5,6 милиона пратилаца на Инстаграму и већ сада ме опседају њени фанови који желе да сазнају нешто више о хаљини коу је носила. Њихови таблоиди увелико преносе вест о њеном бившем дечку Крису Брауну који је дошао да са њом прослави рођендан, као и познатим кошаркашима које је дочекала прво у хаљини либанског дизајнера, а потом се пресвукла у моју. Занимљиво је да су снимци њеног провокативнг плеса у мојој хаљини преплавили нтернет"

Звонко Марковић је посредством Serbia Fashion Week -а имао прилику да представи своју нову колекцију свjетској модној елити на престижним Недjељама моде као што су Недjеља високе моде у Паризу, а потом и у Њујорку прошле године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана