Амбер плачући проговорила о насиљу

Агенције
Амбер плачући проговорила о насиљу

Аустралијска глумица Амбер Херд, која је оптужила свог бившег супруга, славног глумца Џонија Депа да је физички злостављао, учествовала је у једној кампањи за борбу против насиља над женама.

Она је ријешила да стави тачку на брак са Депом послије једне свађе током које је физички повриједио и нанио јој модрице на лицу. Сада је објавила снимак у којем кроз сузе говори о насиљу, а све како би пружила подршку женама које пролазе кроз сличне ситуације.

- На почетку сам се питала како је могуће да ми се ово дешава. Ја сам јака, паметна, ја нисам жртва. Претпостављам да та етикета "жртве" са собом носи и неку врсту срама - каже Амбер.

Указала је да се то дешава многим женама, али да се доста ћути о томе.

- А када се то деси у вашем дому, иза затворених врата, са неким кога волите, ситуација је још компликованија. Да нека непозната особа то уради, не бисте ни размишљали о томе да ли треба да буде кажњена - примијетила је Амбер.

Захвалила је на подршци коју је добила од блиских особа.

- Да нисам имала неколико људи у које имам повјерења, да они нису били уз мене, мој живот би био потпуно другачији. Као жена која кроз ово пролази јавно, имам јединствену прилику да подсјетим друге жене да не мора бити тако. Не морате да пролазите кроз то саме. Нисте саме. Морамо да промијенимо начин на који говоримо о оваквим стварима - поручила је глумица.

Пошто је проговорила о Џонијевом насилничком понашању, Амбер се нашла на мети оптужби да је измислила батине како би извукла новац од супруга послије развода. Како би показала свима да гријеше, она је седам милиона које је добила донирала хуманитарним организацијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана