Амбер Херд oдузели и улогу у филму

ГС
Foto: Танјуг

Глумица Амбер Херд избачена је из новог трејлера за "Аквамен и изгубљено краљевство".

Одлука је дошла након њеног суђења с бившим супругом Џонијем Депом, због чега је Амбер наишла на бројне негативне критике.

Амбер се појавила у првом трејлеру који је изашао у септембру, али је у најновијем, који долази 20. децембра, нема. Иначе, Херд у филму глуми лик Мере, ћерке краља Неријуса. Она својим умом може да контролише воду и комуницира помоћу телепатије, а она постаје и Акваменова супруга.

"Добила сам сценарио и након тога су ми дали нове верзије сценарија у којем су избачене акцијске сцене које су се тицале мог и још једног лика. Без да ишта покварим, два лика су се борила један с другим и они су једноставно макнули доста тога из улоге. Уклонили су гомилу тога", рекла је на суду Амбер.

Редитељ филма Џејмс Ван рекао је да је идеја филма одувијек била да у фокусу радње буду Аквамен и Орм.

"Увијек сам то свима говорио од самог почетка. Први Аквамен било је Артурово и Мерино путовање. Други филм је одувијек требао бити Артур и Орм. Дакле, први је био љубавни акцијско-авантуристички филм, други је братски акцијско-авантуристички филм. Остаћемо на томе", рекао је.

Подсјетимо, Амбер је недавно оптужила Момоу да је на сет долазио пијан те да је имитирао њеног бившег Џонија Депа.

"Џејсон је рекао да жели да ме отпусте. Џејсон је пио и долазио касно на сет. Облачио се као Џони. Имао је и прстење", писало је у биљешкама Амберине терапеуткиње, преноси Б92.

Извор DC-ја је пак рекао да се глумац понашао професионално.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана