Амбер Херд одлучила да се нагоди у случају за клевету против Џонија Депа

Tanjug
Foto: Skynews

ЊУЈОРК- Америчка глумица Амбер Херд изјавила је данас да је ријешила тужбу за клевету против бившег мужа Џонија Депа, тако што је направила "тежак избор" да се нагоди, нагласивши да та одлука "није чин уступака".

 Ово би могло да буде епилога суочавања двоје холивудских звијезда које су се нашле на суду раније ове године, када је порота одлучила да је Амбер Херд оклеветала бившег супружника да је жртва његовог злостављања, преноси Би-Би-Си.
  

 Глумица је данас изјавила да је донијела одлуку о нагодби "изгубивши вјеру у амерички правни систем".

    "Чак и ако моја жалба у САД буде успјешна, најбољи исход би било поновно суђење, а ја једноставно не могу да прођем кроз то", навела је Амбер Херд.
  

 Напомиње се да је раније овог мјесеца, Херд уложила жалбу на овај случај, тражец́и да се пресуда пороте поништи или да се у потпуности понови суђење.    
 
   Британски медиј подсјећа да је шестонедељно телевизијско суђење изазвало широку пажњу јавности, када је бивши пар, који се развео 2017. године, изнео потпуно различите приказе своје везе, а поротници су могли да чују и бројне интимне детаље њихове везе, док су обоје оптуживали једно друго за лоше понашање и злостављање.
    

Како се наводи, порота је стала на страну Депа, који је негирао да је злостављао Хердову, па му је додијелила 12 милиона одштете.
    
Додаје се да је пресуда изненадила неке правне стручњаке, посебно пошто је услиједила након губитка Депа у сличном случају у Великој Британији пре две године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана