Амбер Херд :“Не желим да веза са Џонијем утиче на моју каријеру”

Агенције
Амбер Херд :“Не желим да веза са Џонијем утиче на моју каријеру”

Лос Анђелес - Упркос честим појављивањима у медијима двадесетседмогодишња глумица Амбер Херд не жели статус звијезде.

Наиме, након појављивања на насловној страни магазина “Фларе”, Амбер је изјавила да не жели да је третирају као славну личност већ да је доживљавају као умjетницу.

На питање о њеној вези са славним холивудским глумцем Џони Депом, глумица је рекла: “Наша веза није дiо мог професионалног живота. Ја желим да будем умjетница, а не да будем славна. На интернету можете пронаћи моје фотографије како шетам пса, идем у куповину, подижем ствари са хемијског чишћења, али нећете пронаћи фотографије како се забављам у неком од ноћних клубова”.

На питање да ли се може замислити у ситуацији у којој се налазе друге славне холивудске личности попут Бред Пита и Анђелине Џоли или Ким Кардашијан и Кање Вест гдjе се зна сваки детаљ њиховог приватног живота, Амбер је одговорила: “Такав живот никад не бих пожеqела. Ако не могу да се држим за руке са особом коју волим или да говорим оно што мислим, онда ми слава и не треба”.

Иначе, Амбер се у Џони Депа заљубила још када је била тинејџерка, а соба јој је била облijепљена његовим постерима, па је разумљиво зашто не би воqела да не може свог драгог у сваком тренутку да држи за руке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана