Амбер Херд: Џони Деп ми је пријетио убиством

ГС
Амбер Херд: Џони Деп ми је пријетио убиством

ЛОНДОН - Америчка глумица Амер Херд изјавила је на суду да јој је бивши супруг, такође глумац, Џони Деп пријетио да ће да је убије.

Она је данас свједочила у Високом суду Велике Британије у Лондону у поступку у којем Деп тужи издавача листа "Сан" због објављивања чланка 2018. године у којем глумца назива "особом која туче супругу".

Хердова (34) рекла је да је претрпјела екстремно злостављање, да су поједини инциденти били толико страшни да се плашила да ће је Деп (57) убити, намјерно или усљед губитка контроле.

"Изричито је пријетио да ће да ме убије, посебно касније у нашој вези", нагласила је Хердова.

Према ријечима Хердове, Деп је био "опсједнут њеним изгледом" и називао је "дрољом гладном славе и жељном пажње" уколико би носила одређену врсту одјеће.

"Физичко злостављање укључивало је ударање, шамарање, шутирање, ударање главом и дављење. Бацао ме на ствари, вукао за косу, гурао и обарао на земљу. Бацао је ствари на мене, посебно стаклене флаше", рекла је Хердова током свједочења.

Процес траје већ двије седмице, а током тог периода прегледани су докази и Деп је свједочио пет дана. Током процеса, обје стране изнијеле су шокантне тврдње.

Деп је негирао да је икада био насилан према Хердовој или било којој другој жени и тврди да је Хердова њега малтретирала и злостављала.

Током процеса огласиле су се познате Депове бивше партнерке Винона Рајдер и Ванеса Парадиз, које тврде да "није могуће да је Деп насилан" и да никада нису доживјеле било шта слично од њега нити знају да је било која жена то доживјела од америчког глумца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана