Алка Вуица открила ко јој је био најзгоднији мушкарац у Југославији

Г.С.
Foto: Еспресо

Алка Вуица је током гостовања у емисији „Звезде Гранда Специјал“ открила ко јој је био најзгоднији мушкарац у Југославији.

„Горан Бреговић Брега је стварно посебан човјек и мислим да су све цурице моје генерације биле заљубљене у њега, али и одушевљене његовом појавом. Брега је стварно чудо и дан - данас јако цијеним његове савјете. Кад је нешто битно у животу питам њега. Стварно је невјероватан лик“, рекла је.

Постоје тврдње да је 1980-их Алка дошла у Сарајево да за загребачки магазин „Полет“ уради интервју с Бреговићем. Он јој је наводно најприје рекао: „Ти ниси дошла због интервјуа него због удаје.“, преноси Кликс.

Касније јој је посветио пјесму „Педикулис пубис“, која ју је разбјеснила. Дуго нису причали, но успјели су изгладити све несугласице.

Весна Змијанац је недавно изјавила како такође сматра да је Бреговић био највећи заводник у Југославији. Водитељ Огњен Амиџић ју је питао да ли је он покушао завести.

„Не, није. Радио ми је продукцију на једном албуму, сарађивали смо. Када је дошао из Сарајева у Београд, дала сам му кућу на Бежанијској коси да борави у њој“, одговорила је.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана