Aлиша Киз ужива у романтичним вечерама

Глас Српске
Aлиша Киз ужива у романтичним вечерама

О приватном животу музичке звијезде Aлише Киз зна се веома мало, осим да је вјерена са музичким продуцентом Керијем Брадерсом.

Иако нема навику да се појављује у јавности са својим приватним и пословним партнером Керијем, Aлиша се посљедњих дана забавља са њим и неколико пријатеља у француском Сен Тропеу.
Пар је фотографисан у једном елитном ресторану како размјењује њежности. Ипак, када су уочили папараце, њежних шапутања на уво и држања за руке више није било. Прије него што је започела љубавну везу са продуцентом, за Aлишу се често говорило и писало да је лезбијка.

О њеној сексуалности највише се расправљало 2001. године, послије објављивања дебитантског албума "Songs In A Minor". Добитница бројних музичких награда говори како јој је јасно зашто су људи мислили да је лезбијка. Било је то, како каже, због њеног "грубог" изгледа.
- Некада гледам неке своје интервјуе и помислим: Јесам ли морала да изгледам тако грубо? Јесам ли морала да имам такву фризуру? Aли, ти ме трачеви нису дотицали, јер знам шта сам, знам да то није истина - каже тамнопута пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана