Александри Пријовић забрањен концерт у Задру! Градоначелник био строго против наступа, а то је овако правдао

ГС
Александри Пријовић забрањен концерт у Задру! Градоначелник био строго против наступа, а то је овако правдао

Бранко Дукић, градоначелник Задра, није дозволио да се у овом граду (у дворани „Крешимир Ћосић") одржи концерт Александре Пријовић. У плану је, иначе, било да пjевачица тамо оде у мају, међутим, Дукић је томе према писању тамошњих медија експресно стао на пут, са тврдњама како у дворани нема слободних термина.

На упите ондашњих портала аконто овога Дукић ћути, као и управа дворане, а изостао је коментар и од организатора концерта.

Пошто је, Пријовићева заказала и напунила пет загребачких Арена, почело је да се прича и о овом њеном концерту у Задру. Један тамошњи лист истицао је како је за исти интересовање велико, те да је у плану да буде одржан 2024. године. Тврдње градоначелника да је Вишњик пребукиран не дjелују сасвим тачне, детаљно је потом истражено. 

На сајту Спортског центра кажу да ће од марта до маја текуће године бити одржана три естрадна спектакла, а тиме су најавили и концерте Северине, Јелене Розге и групе „Lord of the Dance". Како незванично потом сазнаје „Индеx.хр", градоначелник се предомислио након упита новинара, а одлука би о концерту Александре Пријовић могла бити донета сутра, у Задру. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана