Александра: Уживам у љепотама Малезије

Ђорђе Анђић
Александра: Уживам у љепотама Малезије

Куала Лумпур је савршен град! Много ми се свидио! Лијепо сам угошћена и имам само лијепе ријечи за домаћине.

Пренијела је утиске за "Глас Српске" манекенка Александра Ковачевић из Сарајева, која представља БиХ на Избору за мис туризма који ће бити одржан у новогодишњој ноћи у главном граду Малезије Куала Лумпуру.

Александра је 13. представница БиХ на овом такмичењу, а одабрала ју је власница лиценце за БиХ Александра Кокотовић.

Лијепа и шармантна манекенка каже да заиста ужива у припремама, али и у откривању љепоте Куала Лумпура.

- Храна ми се и не свиђа баш много, али народ и њихова култура... Веома цијене и поштују туђу културу! Љубазни су и смирени - каже Александра.

На финалној вечери, већ по традицији, присуствоваће и малезијски султан, док се међу члановима жирија налазе и неки чланови дипломатског кора државе домаћина, али и Кине, Сингапура и других азијских земаља.

- Није ми први пут да сам у Азији, али у Малезији јесте. Највише времена проводим са представницама Македоније и Бугарске - казала је Александра.

Не крије да је за такмичење у Малезији морала добро да се припреми, јер се све оцјењује: понашање, став, комуникативност, познавање страних језика, уредност, дружељубивост, образовање.

- Од 120 дјевојака које су дошле из цијелог свијета, поносно је чути како изговарају име ваше државе - рекла је Александра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана