Александра Пријовић смијенила хрватског директора

ГС
Александра Пријовић смијенила хрватског директора

Бранко Дукић, градоначелник Задра, смијенио је директора Спортског центра Вишњик Дениса Карловића, а свему је "кумовала" српска звијезда Александра Пријовић.

Према најавама, у поменутом центру ће у јуну бити одржан концерт популарне пјевачице.

Дукић је прво одбио концерт Пријовићке, да би се након тога повукао и предомислио.

У саопштењу Дукића се наводи да "већ неко вријеме постоји нарушено повјерење између директора и њега као градоначелника, што је за резултат имало одлуку о смјени".

"Првенствено се то односи на недосљедност у комуникацији и различитим схватањем приоритета у дјелатности самог Друштва. То неповјерење продубљено је и приликом разговора о организацији концерата више извођача за које је директор тражио моју сагласност, иако то није уобичајено за слична догађања за која директор одувијек потпуно самостално доноси одлуке. Коначно, манипулисање нетачним информацијама према јавности нанијело је репутацијску штету том трговачком друштву и Граду Задру и потврдило немогућност даљње сарадње у условима међусобног неповјерења. Сва прошла и будућа улагања у тај спортски комплекс чине дугогодишњи програм развоја спорта Града Задра који се проводи системски у више мандата бивших градоначелника. Кроз тај програм системски се улажу значајна буџетска средства у нове спортске садржаје и тако ће бити у будућности те захваљујем на доприносу директору Карловићу који је учествовао у провођењу више таквих пројеката", пише у саопштењу градоначелника Задра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана