Александра Пријовић: Повлачим се из јавности

Магазин Новости
Foto: Инстаграм

БЕОГРАД- Музичка звијездаАлександра Пријовић већ годину дана ниже успјехе широм региона. Одржала је бројне концерте, а како каже, вријеме је за крај турнеје, а заокружиће је тамо гдје је и све кренуло, у Београду.

Она живи свој сан који је сањала још као дјевојчица, а своје тренутне реалности и успјеха постане свјесна тек када изађе пред публику.

- Свесна сам кад изађем пред публику. Кад гледам и слушам бас оно о чему сам маштала. Ја и данас кад погледам видео материјал са концерта (али баш сваког) плачем од среће. Моји пријатељи кажу да се нисам променила, да јесам то би био за мене неуспех - каже Александра за Блиц.

Након што је годину дана максимално посветила публици и каријери, Александра каже да је вријеме за паузу:

- Александра је заслужила једну паузу (смех) Повлачим се из јавности… на неко време. Следећа година је идеална за стварање нових песама, планирање свега што долази, одмор, породицу, пријатеље.

Александра Пријовић и Филип Живојиновић у складном су браку већ годинама, а круна њихове љубави је њихов син Александар. Ипак, пјевачица сада каже да је управо сад можда дошло вријеме да малишан добије брата или сестру и да се њихова породица прошири.

- Да се пита нас син, одавно је требало друштво да дође. Тако да, вероватно је и време- закључује Александра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана