Александра Клачар Fashion ТВ модел свијета

Aгенције
Александра Клачар Fashion ТВ модел свијета

Седамнаестогодишња Александра Клачар са Пала освојила је титулу најбољег Fashion ТВ модела свијета за 2013. годину.

Овај избор одржан је на Кипру у Rocks Hotelу & Casinu, а уз Александру на такмичењу су учествовала још три модела модне агенције "Абс Моделс" из Сарајева.

На такмичењу на Кипру прва пратиља је Опра Кристина Елена из Румуније, а друга пратиља Мелиса Алагоз из Турске. Награду "Most Liked" добила је Ленка Јосефиова из Чешке, награду "Scan Me" Гиселе Реинберг из САД и признање "Rocks Hotela & Casina" Марта Гонзалез Лиријано из Доминиканске Републике.

Клачарова је послије завршене школе манекена у овој модној агенцији учествовала на Избору мис БиХ за мис свијета, а радила је и бројне ревије у оквиру Nivea BH Fashion Week у Сарајеву и снимила мноштво професионалних фотографија.

Та искуства су јој помогла да у великој конкуренцији однесе побједу на свјетском нивоу. Александра је освојила 2.500 долара и одмах послије избора отпутовала у Истанбул ради даљег пословног ангажмана. Очекује је и одлазак у Хонгконг гдје ће бити почасни гост Fashion ТВ.

Александра Клачар је била мис Јахорине за 2012. годину што је још једна потврда за љепоту младе Паљанке.

- Желим да наставим да се бавим манекенством и моделингом. Хоћу да постанем позната манекенка и да радим са великим свјетским дизајнерима - рекла је Клачарова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана