Александра име за принцезу

Агенције
Александра име за принцезу

Кладионице у Великој Британији предвиђају да ће дијете принца Вилијама и Кејт Мидлтон бити дјевојчица и да ће се звати Александра.

Од када је краљевска палата саопштила да је супруга принца Вилијама Кејт Мидлтон трудна почела су нагађања широм Велике Британије од тога како ће дијете изгледати, ког ће пола бити до тога како ће се звати.

Британска фирма за клађење "Корал" смањила је квоту да ће се дијете звати Александра са 25 на према један на два према један, јер је примила необично велике суме новца од кладионичара који нагађају да ће се дијете краљевског пара баш тако звати. То име постало је фаворит на кладионицама.

Портпарол кладионице Симон Клер рекао је да је компанија примила 10.000 опклада на разна имена, али да су сви изненађени видјевши да је у току неколико часова уплаћено више опклада на око 2.000 фунти (3.080 долара) на име Александра, пренијеле су агенције.

Двјема ривалским кладионицама у Британији такође је име Александра фаворит. Краљевски пар наводно не зна пол дјетета, али су се прије неколико мјесеци појавиле неке тврдње да је Кејт Мидлтон случајно открила да чека дјевојчицу.

Један од најпопуларнијих парова на свијету упознао се током студирања и у почетку су били само пријатељи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана