Aлександра добија прстен по други пут

Глас Српске
Aлександра добија прстен по други пут

Aлександра Јефтановић поново ће пред матичара. Како преносе поједини медији, водитељка емисије "Три пута да" на Тајланду ће и сама изрећи "да"! Њен дечко Aлександар Шврака планира да је запроси у поменутој егзотичној земљи, гдје су тренутно на одмору.

- Aлександар и Aлександра су на Тајланд отпутовали пре неколико дана и тамо ће остати три седмице. Aлександар је закључио да је то идеална прилика да запроси Aлександру и тако крунише везу дугу годину дана. Све је осмислио, а како му план не би пропао, чак се и осигурао тако што је прстен понео из Београда - открива добро обавијештен извор.

Како даље преносе медији, Aлександра ништа не наслућује, мада упућени у њихову љубав тврде да се она већ извјесно вријеме потајно нада да ће Саша учинити овај корак.

Кад су стигли у Aзију, искључили су телефоне и новинари нису успјели да сазнају да ли је Aлександар ставио вјеренички прстен Aлександри. О детаљима просидбе сазнаће се тек кад се врате.

Иначе, водитељка је била у браку с рукометашем Огњеном Кајганићем. Званично су се развели у јануару 2006, послије три године брака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана