Александра Бурсаћ открила коју колегиницу није звала на свадбу

GS
Александра Бурсаћ открила коју колегиницу није звала на свадбу

Александра Бурсаћ прошле недјеље изговорила је судбоносно да свом изабранику Стевану Секулићу са којим је упловила у брачне воде.

Свадбеном весељу присуствовао је велики број пријатеља и колега који су увеличали најлепши дан у њиховом животу, међутим постоје и одређена имена са естарде које се нису нашла на њховом списку званица.

Након скандала са песмом „Ципеле“, Александра је добила позив аутора да отпјева њен дио када је настао нови рат на естади, а она је открила да ли је позвала на вјенчање.

“Нисам. Нас две се никада нисмо ни дружиле, нити смо биле добре приватно. Не знам зашто бих је звала на свадбу”, искрена је пјевачица која каже како је звала само блиске људе:

“Звала сам само људе са којима се дружим, са којима сам у контакту и који су били уз мене све ове године. Било је људи који су нажалост били спријечени да дођу, оправдано нису били ту”, рекла је Александра.

Новопечени младенци открили су и како су се провели на свом вјенчању.

“Сви су рекли да је било брутално, а ми као да нисмо били присутни. Ми смо имали пали пех, узели смо собу у хотелу у Новом Саду, заборавили смо у тој журби да одемо по картице и рецепција се затворила, па смо ми остали напољу. Празних коверти није било, била је једна која није била потписана”,  рекли су брачни другови, преноси Гранд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана