Албум бањалучког репера један од најслушанијих на свијету

ГС
Албум бањалучког репера један од најслушанијих на свијету

Млади бањалучки репер, Ђорђе Чаркић публици познат као Клинац, коначно је избацио нови албум, којим је већ након неколико дана постигао велики успјех и постао један од најслушанијих материјала на свијету.

Једна од најпознатијих стриминг платформи на свијету "Спотифy“, редовно објављује на свом Инстаграм профилу статистичке податке о слушаности одређених пјесама и албума.

Тако су сада објавили топ 10 најслушанијих албума на свјетском нивоу у посљедњих неколико дана, а Клинац се нашао на тој листи.

Наиме, његов албум "Борба“, испод којег се потписао као Ђорђе, по свом правом имену, а не умјетничком, нашао се на шестом мјесту ове листе, што је заиста огроман успјех.

Клинац је још прошле године најавио нове нумере, а његови фанови су од тада жељно ишчекивали да их објави.

На албуму "Борба“ налази се 11 пјесама, преноси "Нова".

Иначе, иако је веома млад и има тек 22 године, Клинац је до сада избацио један ЕП и три албума, а сваки од њих прошао је веома добро.

Свој први ЕП "Пре ноћи“ објавио је 2018. године у продукцији "Басивити дигитал“, а послије годину дана и дебитантски албум "У ноћи“.

Музику, текстове, продукцију, Клинац све ради сам за разлику од већине његових колега.

О његовом приватном животу мало тога се зна. Кажу да Клинац никада није дао ниједан видео интервју иако су разговор са њим жељеле да сниме многе медијске куће. О њему пишу таблоиди, пуни насловне стране, а да никада не каже ни једну једину ријеч.

Иако је рођен у Београду, одрастао је у бањалучком насељу Старчевица у Републици Српској. Његови родитељи су се бавили музиком, па је било сасвим логично да и он крене тим путем

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана