Aл Паћино у вези са 40 година млађом дјевојком

Глас Српске
Aл Паћино у вези са 40 година млађом дјевојком

Јасно је зашто холивудску икону Aл Паћина (71) посљедњих дана краси широк осмијех. Звијезду култног "Кума" усрећила је његова прелијепа дјевојка, Aргентинка Лусила Сола, која је чак 40 година млађа од славног глумца. Јавности су се овог пута представили у Њујорку.

Одјевена у лила хаљину, прелијепа бринета чврсто је држала руку оронулог глумца. Лусила је вјероватно подстакла "младалачку страну" код Паћина, који је на главу ставио црну траку, пренио је "Дејли мејл".

Лусила је глумила у неколико филмова на шпанском језику, а Паћина је срела на снимању филма "Дивља Саломе", када јој је био редитељ. Она говори четири језика и има кћерку Камилу, која живи са њом и Паћином у Лос Aнђелесу.

Пар је изашао у јавност у априлу прошле године, али су потом извијестили да нису у вези. Нешто их је, очигледно, ипак спојило.

Паћино и Лусила Сола редовно посјећују јавна дешавања заједно, држе се за руке и задовољно се смјешкају фотографима и новинарима, те се стиче утисак да им разлика од четири деценије не представља никакав проблем.

Иако се Паћино никад није оженио, он је отац троје дјеце. Има кћерку Џули Мери (22), са професорком глуме Жан Тарант, те десетогодишње близанце, сина Aнтона Џејмса и кћерку Оливију Роуз, са глумицом Беверли Дианђело. Легендарни Aл Паћино, који се прославио у филму "Scarface" те трилогији "Кум", глумиће једног од мафијаша у филму о Џонију Готију, којег снима Џон Траволта.

Паћино ће у овом филму портретисати једног од шефова мафијашке породице Гамбино, те Готијевог сарадника Нила Делакросеа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана