Ал Паћино у лошем психичком стању

Агенције
Ал Паћино у лошем психичком стању

Славни глумац Ал Паћино, који тренутно игра у представи "Лутка од порцелана", без суфлера који му говори текст не може да глуми. При томе, текст изговара неразговјетно те су сви забринути за њега, преносе страни медији.

За сада је представа имала шест ексклузивних предизвођења, током којих је глумац зарадио шест милиона долара. Међутим, неки гледаоци су током паузе између првог и другог дијела представе тражили новац назад због чињенице да је Паћино мумлао и заборављао текст те је у првом дијелу извођења ријетко ко разумио шта је глумац изговарао.

Како преноси "Њујорк пост", пријатељи глумца кажу да никада до сада нису видјели Паћина у оваквом стању те су веома забринути за глумца. Паћино представу игра са "блутут" слушалицом, путем које му суфлер говори текст представе и на бини су скривена чак три екрана на којима је великим словима исписано шта би глумац сљедеће требало да каже.

Екипа представе, али и људи блиски великом глумцу, страхују за његово ментално стање, јер након представе Ал Паћино оде у свлачионицу и сједи сам "потпуно изгубљен". Поред тога, тешко се споразумијева и са осталим глумцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана