Ал Паћино поново самац

Агенције
Ал Паћино поново самац

Култни амерички глумац Ал Паћино раскинуо је везу с аргетинском глумицом Лусилом Солом послије четири године романсе, преноси британски таблоид Сан. Паћино је на додјели награда Еми 2010. године представио јавности своју тада нову љубав, Лусилу Сол, која је млађа од њега 39 година.

Извори блиски пару изјавили су да су Паћино и глумица остали у добрим односима, али да њихова веза "више не функционише".

Сан је додао да се 75-годишњи глумац вратио "улози брижног оца".

Глумац се никада није женио. Има ћерку Џули Мери с учитељицом глуме Џен Тарант и близанце Антона и Оливију с бившом дјевојком Беверли Ди Анџело.

Ал (Алфредо Џејмс) Паћино познат је по улози Мајкла Корлеона у филму "Кум" из 1972. године редитеља Френсиса Форда Кополе и за ту улогу је номинован за Оскара као најбољи споредни глумац.

Играо је у познатим филмовима као што су "Серпико", "Кум 2", "Лице с ожиљком", "Кум 3" и "Мирис жене", за кога добија Оскара као најбољи главни глумац.

Паћино је глумио, између осталог, и у филмовима "Глуварење", "Карлитов пут", "Ђавољи адвокат", "Дони Браско", "Млетачки трговац", "Пасје поподне", "Дик Трејси", "Врелина", "88 минута" и "Инсомниа".

Амерички филмски институт (АФИ) додјелио је 2003. године Паћину награду за животно дјело, док су британски гледаоци на гласању за телевизију Ченел 4, прогласили Паћина за највећу филмску звијезду свих времена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана