Ал Паћино на вечери са 53 године млађом женом: Она је већ била и са Џегером и Клинтом Иствудом

ГС
Foto: Твитер

Да су године само број и да нису препрека за буран живот и романтичне састанке, доказује и 82-годишњи Ал Паћино који је у понедјељак увече ухваћен док је излазио из једног италијанског ресторана у Западном Холивуду са 53 године млађом телевизијском продуценткињом Нуром Алфала.

Паћино и Нур (29) су први пут виђени заједно у априлу ове године, а њихова романса очигледно и даље траје, иако се ни једно ни друго нису оглашавали поводом исте.

Обоје су били у црном од главе до пете, а атрактивна црнка се увијек облачи идентично, па ни сада није направила изузетак - изабрала је уске хеланке, чизме до кољена и кратко сјечени топ са дугачким рукавима.

Прије афере са Нур чувени Оскаровац је био у вези са дјевојком Мејтал Дохан, са којом је раскинуо 2020. због разлике у годинама. Наиме, она је била млађа од Паћина четири деценије. Но, очито да 82-годишњак ипак и даље бира искључиво далеко млађе жене.

Иначе, и Алфала је очито "слаба" на старије мушкарце, с обзиром да је у прошлости била у вези са Миком Џегером (78), а пар је раскинуо још 2017. године. Занимљиво је да је 2019. повезивана и са Клинтом Иствудом (91), али је на крају тврдила да су само пријатељи, преноси Б92.

Нур је својевремено у једном интервјуу открила да људи јесу коментарисали њену везу са Џегером, али да се не каје ни због чега и да има много лијепих успомена из те романсе.

"Године ми нису биле важне. Срце не зна шта види, оно само зна шта осјећа. То је била моја прва озбиљна веза и за мене је то био срећан период", рекла је својевремено ова 28-годишњакиња за "Hellо".

Састанак младе продуценткиње и Паћина изазвао је бурне реакције на друштвеним мрежама и низ злурадих опаски, пише Блиц. "Ова жена је дефинитивно ловац на холивудску геријатрију", "Не, не, упорна је у томе да нађе геријатријског спонзора", "Болесно, излази са човјеком који може да јој буде прадјед", "Размишља ли ова дјевојка о својим родитељима", "Ово је заиста екстремна разлика у годинама. Да, старији људи треба да живе свој живот, али свима је јасно да га искоришћава", "Одвратно", "Нејасно ми је како неке жене овако мало поштују себе", само су неки од коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана