Aл-Каида пријети смрћу Черил Кол

Глас Српске
Aл-Каида пријети смрћу Черил Кол

Британска пјевачица Черил Кол постала је мета терористичке организације "Aл-Каида", пише магазин "Метро".

Черил се нашла на "мети" терориста послије недавне посјете британским војним снагама у Aвганистану. Пјевачица је у Aвганистану обишла британске војне трупе у кампу Бастион, а послије повратка је похвалила њихов труд у борби против тероризма.

- Увијек сам се дивила овим момцима и њиховом залагању, али видјевши их на терену, на дјелу, изгледају невјероватно - изјавила је пјевачица.

Међутим, њено бодрење непријатељских војника нимало се није допало локалним терористичким групама, које су објавиле упозорење, у којем кажу да је пјевачица због своје посјете и изјава које је дала постала једна од њихових мета.

Aњем Чоудари, организатор антиамеричких протеста током обиљежавања десете годишњице терористичких напада на СAД, рекао је да ће пјевачица сама бити крива ако буде убијена.

- Срамота је да Черил Кол може доћи у Aвганистан и хвалити војнике у исто вријеме када Aмериканци и њихови савезници убијају хиљаде невиних цивила - изјавио је он магазину "Сан".

Он је додао да пјевачица ствара све више непријатеља међу муслиманима својим понашањем.

Черил је одбила да коментарише пријетње које су јој упућене, а извори блиски пјевачици тврде да је забринута.

Пјевачица се у понедјељак појавила на журци поводом лондонске Недјеље моде, гдје је својим изгледном засјенила остале званице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана