“Ако је неко заслужио ово, он је”: Слоба Радановић поносан на српског Олимпијца

GS
“Ако је неко заслужио ово, он је”: Слоба Радановић поносан на српског Олимпијца

Српски кошаркаши освојили су бронзу на Олимпијским играма у Паризу, а пјевач Слоба Радановић јавно је честитао Дејану Давидовцу на успјеху који је остварио.

Слоба је открио да српског кошаркашког репшрезентативца Дејана Давидовца зна још од малих ногу, те да је вриједно тренирао и у дјетињству.

“Колико ми је драго због овог момка. Од малих ногу, скоро сваког дана сретао сам га на путу до школе или тренинга. Увек је на леђима имао ранац и ишао је или на тренинг или у школу. Ми свако на свој тренинг фудбала, а он на кошарку. И увек се видело колико је волео и колико воли то што ради, колико воли баскет, кошарку, лопту… Ако је неко заслужио ово, он је”, написао је Слоба.

Дан након незаборавног дочека и славља на балкону у Београду, кошаркашки репрезентативац Дејан Давидовац, дошао је у родни Зрењанин и донио бронзано одличје, које је иначе 25. које су на Олимпијским играма освојили спортисти из града на обалама Бегеја.

“Увек се након великих такмичења вратим у град у којем сам рођен и почео да играм кошарку, предиван је осећај и изненађен сам срдачним дочеком ових младих спортиста, сигурно будућих шампиона”,  истакао је Давидовац коме су Зрењанинци приредили дочек, преноси Гранд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана