Аида Ђапо најљепша на свијету ФОТО

РТС
Аида Ђапо најљепша на свијету ФОТО

Најпознатији фото и пин-ап модел у Босни и Херцеговини, Аида Ђапо, проглашена је, по избори интернет странице "Beautiful Womenpedia ", најлепшом женом свијета. Занимљиво је да су се иза Аиде нашле и свјетске лепотице какве су Ирина Шајк, Меган Фокс, Адриана Лима. Моника Белучи, Ева Мендез и многе друге.

Мало ко је чуо за њу, али љепотица Аида Ђапо нашла се на првом мјесту листе 50 најљепших жена свијета у избору интернет портала Beautiful Womenpedia.

За Иду ван Мунстер, како јој гласи умјетничко име, наводе да је очаравајућа млада дјевојка са великом харизмом и јединственим начином живота. 

Истичу да Аида посједује јединствену и необичну љепоту и да је то, заједно са великим талентом, чини изузетном особом. 

Аида каже да се осјећа као да је рођена у погрешној ери, а страст јој је све из периода од 1920. до 1960. године.

На другом мјесту нашла се свима добро позната Ирина Шајк. Њу не треба много представљати, јер дјевојка Кристијана Роналда је један од најтраженијих фотомодела данашњице.

Прелијепо лице, дугачке ноге и затегнута фигура свакако су њени најбољи адути, а сајт истиче и чињеницу да Ирина потиче из једног малог руског села, али је то није спречило да покори свијет.

Ирина Шејк

Још једно изненађење у врху оваквих листа чини Мадалина Генеа, која је заузела треће мјесто. За атрактивну Румунку кажу да је њена жена изузетне љепоте и преплављујућом сензуалношћу.

Мадалина Генеа

Четврто мјесто припало је индијском фотомоделу, глумици и телевизијској водитељки Пријанки Чопри, за коју тврде да се не плаши да покаже своју женственост и сензуалност.

Кинеска femme fatal Ђин Меј Син је на петом мјесту. Једна је од најпопуларнијих Кинескиња, а поред манекенства бави се и глумом.

Ђин Меј Син

Одкад се појавила у Трансформерсима, посебно у сцени када отвара хаубу и нагиње се над мотором, Меган Фокс не силази са листа најлепших жена свијета. Прелепа Американка нашла се на шестом мјесту, а чињеница која је карактерише је мала (тек 163 центиметра висока), а опет заносна фигура.

 

Ада Аиме де ла Круз два пута је била мис Доминиканске републике и сасвим оправдано се нашла на седмом мјесту. Уједно је и најљепша политичарка на свијету, пошто је тренутно замјеница градоначелника Санто Доминго Нортеа.

Очаравајуча тунишанка Рим Саиди осма је на листи, а кажу да нико не може да одоли њеној љепоти.

Девето и десето мјесто заузеле су португалка Сара Сампајо и вијетнамка Нго Тан Ван.

Сара Сампајо

У првих 50 су се пласирале Клаудија Линкс, Никол Фариа, Адријана Лима, Моника Белучи, Тереза Мур, Алена Шишкова, Ванеса Фонсека, Ксенија Дели и друге.

Адријана Лима,

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана