Aгилерине провокативне фотографије процуриле у јавност

Глас Српске
Aгилерине провокативне фотографије процуриле у јавност

Стотињак приватних фотографија тридесетогодишње пјевачице Кристине Aгилере процурило је у јавност након што су наводно пронађене у меморијској картици која је била остављена у једном француском хотелу. На њима пјевачица позира у кревету са момком Метом Рутлером док су неке снимљене на дјевојачкој забави Никол Ричи.

Фотографије на којима стоји датум од августа до децембра прошле године, непознати мушкарац покушао је да прода америчком порталу "Radaronline" тврдећи да их је пронашао у хотелу у којем је пар заједно одсјео.

Портал је потврдио да су видјели провокативне фотографије. На некима од њих Aгилера се са момком, којег је прошле године упознала на снимању филма "Бурлеска" гдје је радио као асистент, страствено љуби док су на другима снимљени у кревету.

На петнаест фотографија насталих у августу прошле године у Мексику, пјевачица је снимљена на дјевојачкој забави Никол Ричи. На њима пуши цигарете, пије и позира са цвијећем у коси док је Никол недалеко од плаже позирала у бикинију са мушком лутком за надувавање те како пије шампањац. На некима Aгилера плеше на столу, позира са голим мушкарцем, симулира орални секс те позира са шминком и без ње.

Ово није први пут да су њене фотографије процуриле у јавност. Први пут се то догодило у децембру 2010. године када је у гардероби испробавала провидну секси одјећу.

За те фотографије се претпоставља да су рађене код Кристинине куће, а на њима се види да је пјевачица исцрпљена и са модрицама по цијелом тијелу. Таблоиди су њен овакав изглед повезали са разводом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана