Aгилера се обрукала, није знала ријечи химне VIDEO

Глас Српске
Aгилера се обрукала, није знала ријечи химне VIDEO

Aмеричка штампа "прозвала" је пјевачицу Кристину Aгилеру, која је на отварању Супербола отпјевала погрешан текст америчке химне.

Пјевачица је требало да зачини Супербол својим извођењем америчке химне, али пјевачица се на крају баш обрукала када је у преносу уживо побркала ријечи. Мјеста за поправку није било.

Ни године искуства нису помогле Aгилери да не испадне права аматерка и заборави ријечи пјесме. И то не било какве пјесме. Оно што је требало да буде част, за њу се претворило у праву ноћну мору.

На почетку NLF финала Кристина Aгилера требало је свечано да отвори церемонију извођењем америчке химне "Стар спанглед баннер". Више од 100 милиона људи гледало је и слушало у тренутку када је пјевачица отпјевала погрешан текст који је пронашла на интернету.

Умјесто "преко зида смо гледали како галантно вијоре", Кристина је отпјевала "поносно смо гледали у посљедњем сјају сумрака". Погрешна реченица иначе је претходних неколико дана стајала на онлајн енциклопедији "Википедија", а јутрос је исправљена.
Aгилера је касније за Си-Ен-Ен изјавила да је понио тај дирљиви тренутак и да је зато забрљала текст.

- Знам да сам се погубила у једном тренутку, али се надам да су сви схватили да је то зато што волим своју земљу и била сам дирнута. Надам се и да је дух химне дотакао све који су слушали, упркос мојој брљотини - рекла је петорострука добитница "Гремија".

Због своје грешке Кристина се и преко свог службеника за односе са јавношћу извинила америчкој јавности.

- Могу се само надати да је свако осјетио моју љубав према земљи и да је истински дух химне дошао до свих - стоји у изјави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана