Афлек: Због Бетмена ћу сину плаћати терапију

Агенције
Афлек: Због Бетмена ћу сину плаћати терапију

О раскиду једног од омиљених холивудских парова, Бена Афлека и Џенифер Гарнер и даље се пише, иако је од њиховог растанка прошло више од годину.

Пар је био десет година у браку и има троје дјеце - Вајолет, Серафину и Семјуела. Бен је недавно гостовао у емисији код Елен Деџенерис, гдје је открио који је његов највећи животни успјех.

Глумац је открио и да од своје дјеце врло често добије корисне савјете у вези са каријером. Тако га је син убиједио да сними "Бетмена", који је наишао на нож код критике.

- Рекао сам му да нисам сигуран да ли желим да будем Бетмен, на шта је он одговорио: "Тата, ти мораш да будеш Бетмен!" - прича Афлек и додаје да је његов син био у праву.

- Ако имате прилику да будете суперхерој као што је Бетмен, морате да је прихватите! Семјуел је и даље убијеђен да сам Бетмен. Сад сигурно мисли да сам у чувеној Бетменовој пећини. Временом, кад одрасте ће схватити, а док се то не деси, сигурно могу да очекујем посјете психотерапеуту, уз гомилу баченог новца. Али, није ми жао - духовито је изјавио глумац гостујући у емисији Елен Диџенерес.

4,5

одсто више умрлих у РС било је у 2015. години у односу на 2014. Просјечна старост умрлих била је 73,7 година, објављено је у годишњој публикацији Републичког завода за статистику "Ово је РС".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана