“Aфера са Тонијем Паркером је лаж”

Глас Српске
“Aфера са Тонијем Паркером је лаж”

Жена коју су медији окривили за развод Еве Лонгорије и Тонија Паркера, Ерин Бери, огласила се и демантовала да је икада имала аферу са познатим кошаркашем. Ерин је у обраћању јавности на својој интернет страници поручила да нема времена за аферу са туђим супругом.

- Нисам имала аферу са Тонијем Паркером и нисам га ловила. Нажалост, с обзиром на то да се у исто вријеме разводимо, повезали су нас због нашег пријатељства. Моје пријатељство са Тонијем Паркером није имало никакве везе са крајем мога брака. Све заједно је довољно болно и без драме која се надодаје тврдњом о нашој афери. Све то је поприлично наивно, смијешно и комплетно лажно - изјавила је Ерин, а преносе агенције.
Лонгорија је, да подсјетимо, открила да је развод затражила јер је у Тонијевом мобилном телефону нашла стотине порука друге жене. Бери тврди да то није била она.

- Људи који ме не познају спојили су ме са Паркером. Добила сам стотине мејлова и позива од пријатеља који ме знају и подржавају. Јако сам заузета својом дјецом и студијем права, тако да је жалосно што и сада морам да издвајам вријеме и оправдавам се - открила је Ерин.

Сматра да се ипак морала оправдати, јер је њено ћутање протумачено као потврда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана