Аеросмит долази у Београд

Агенције
Аеросмит долази у Београд

Новембар је најважнији мјесец за организаторе музичких догађаја, јер се тада склапају уговори са великим звијездама које су започеле турнеје.

Крајњи договори за концерте се завршавају у децембру, а организатори у Београду, преговарају са неколико познатих бендова и извођача.

Амерички рок бенд Аеросмит завршава турнеју за 2012. године средином децембра на Бродвеју, а након тога, закључују договоре за наступе за наредну. У плану је да на прољеће свирају у нашем главном граду, а како “Блиц” сазнаје, договори са њима су скоро закључени.

“Бон Џови” наредне године прво ће одржати низ концерата у Канади. Први наступ има средином фебруара у Монтреалу, а након тога иде у Торонто, Отаву... завршава у Винипегу. У мају долазе у Европу, када ће одржати велики концерт у Бугарској. На стадиону „Васил Левски” наступиће 14. маја. У јуну, “Бон Џови” наступа у Швајцарској у Берну, па се организатори надају да би датум београдског наступа био негдје између.

Њемачки састав “Рамштајн” турнеју почиње 4. јуна у Холандији. Крајем јула су у Бугарској. А пјевач Ленард Коен завршава наступе за ову годину крајем децембра у Бруклину.

Ово ће бити први пут да група “Аеросмит” и Џон Бон Џови наступе у Београду. Ленард Коен је прије три године одржао фантастичан концерт у “Комбанк арени”, а група “Рамштајн” је прије године направила у Београду концерт о којем се и даље прича.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана