Адријанин савјет за новогодишњи поклон

Aгенције
Адријанин савјет за новогодишњи поклон

Адријана Лима одлучила је да посавјетује све припаднике јачег пола и да им да до знања какав веш жене воле да добијају на поклон за вријеме новогодишњих празника.

Ко ће боље да вас савјетује које секси комаде доњег веша да купите дјевојци, до најзгоднија мама на свијету, Викторијин анђео и један од најљепших супермодела са модних писти, Адријана Лима. Она зна колико је мушкарцима тешко да одаберу идеалан поклон за дјевојке, па је одлучила да им помогне при одабиру оног најбољег.

Када је ријеч о доњем вешу, жене га напросто обожавају. Не постоји дама којој није битно да у свом орману има неколико комплета гаћица и брусева које ће поносно показати свом мушкарцу у кревету. Знајући то, Адријана мисли да је куповина секси веша дјевојци супер идеја.

"Оно на шта најпре треба обратити пажњу је величина грудњака и гаћица. Од тога треба поћи. Сазнајте њену иделану величину тако што ћете кришом погледати на етикети. Изненађење је поента приче и неће бити занимљиво уколико је директно питате", саветује Лима.

Комаде бирајте у односу на свој лични укус. Оно што се вама допада, засигурно ће се допасти и њој, стога се осмијелите и бирајте слободно оно што би вас на њој највише узбудило. Не устручавајте се од халтера, танги и корсета, секси спаваћица и свега осталог у чему бисте жељели да је видите у кревету.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана