Адријана освојила рајско острво

Агенције
Адријана освојила рајско острво

Манекенка Адријана Лима освојила је својим шармом и љепотом острво Сент Бартс које припада Француској. Лима, која је анђео модне куће "Victoria's Secret", на овом острву, тачније рају на земљи, снимала је нову рекламну кампању за купаће костиме.

Сви који су погледали фотографије кажу да је оно што је произашло из кампање прави мелем за очи. Супруга српског кошаркаша Марка Јарића већ годинама је једна од најплаћенијих свјетских манекенки. Лима, која је каријеру започела 1998. године, брзо је стигла до милионских хонорара. Први уговор потписала је 2000. године са компанијом "Victoria's Secret", а већ тада је имала загарантованих милион долара годишње. Тај износ се од 2008. када је постала и заштитно лице ове модне куће, повећао на четири милиона долара.

Адријана Лима је рођена 12. јуна 1981. године у Салвадору, у провинцији Баија у Бразилу. Она је кћерка јединица Нелсона Тореса и Марије Грасе Лима. У једном интервјуу за "Fashion TV" рекла је да има афричке, индијске и швајцарске коријене, али у њеној "Maybeline" биографији стоји да су њени коријени француски, португалски, амерички и карипски. Када је имала само шест мјесеци њен отац је напустио њу и њену мајку. Иако је дуго била дистанцирана од оца касније су успјели да се зближе.

У браку са Марком Јарићем Адријана има кћерке Валентину и Селену, а њена каријера једнако цвјета и послије два порођаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана