Aдријана Лима плеше ламбаду

Глас Српске
Aдријана Лима плеше ламбаду

Један од најтраженијих и најпопуларнијих свјетских топ-модела Aдријана Лима, супруга српског кошаркаша Марка Јарића, недавно је показала да, осим љепоте и шарма, посједује и плесне вјештине. Она је била специјални гост у турској верзији шоуа "Плес са звијездама". Лијепа манекенка играла је ламбаду.

"Српска снајка" блистала је у краткој жутој хаљини модерног кроја док је смјело плесала уз познате ритмове са познатим турским плесачем Aцуном Иликалијем.

Aдријана се прилично добро снашла, иако је у једном тренутку, приликом мало комплекснијег покрета, изгубила равнотежу, па је Aцун вјешто придржао да не би пала. Пар је наставио своју плесну тачку као да се ништа није догодило. Били су прилично добро увјежбани, а Лима је показала да и те како има ритма.

- Још док сам била дијете мој сан је био да научим да играм ламбаду и пресрећна сам што сам коначно имала прилику да то покажем пред широким аудиторијумом. Покидала ми се бретела на хаљини колико сам се унијела играјући и морам да признам да је било напорно научити цијелу кореографију - рекла је узбуђена Aдријана послије плеса, а потом је заузела мјесто као један од судија у жирију.

- Aдријана Лима је без сумње најљепша жена на свијету - признао је Aцун, који није могао да прикрије задовољство што је добио прилику да плеше са једном од најатрактивнијих жена на свијету.

Aдријана Лима проглашена је за најсексепилнију манекенку на свијету у анкети сајта Моделс.цом.

Већина читалаца интернет портала која је учествовала у анкети сматра да "српска снајка" "посједује јединствену љепоту", као и да "ниједна дјевојка на свијету ни приближно не изгледа добро као она".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана