Aдријана Лима дијели тајне о свом беспрекорном изгледу

Агенције
Aдријана Лима дијели тајне о свом беспрекорном изгледу

Адријана Лима је једна од најлепших жена на свијету. Чувени модел изгледа беспријекорно, чак и без шминке. Сазнајте њене бјути тајне и како она успијева да изгледа беспрекорно све вријеме!

1. Додатни слој маскаре на трепавице

"Увијек користим маскару. Чак примењујем маскару неколико пута дневно, слој по слој, нарочито током љета. Мислим да додатни слојеви маскаре чине да трепавице изгледају невероватно. И запамтите да увокек нанесете маскару на самом корену трепавица."

2. Мјешавина бронзера и креме за лице за природан изглед

"Ово је једна од мојих омиљених комбинација. Када сам уморна од ношења све ту шминке, ја користим мало руменила или бронзер са мојом кремом за лице. Ова мјешавина ће дати леп сјај вашем лицу."

3. Руж за усне

"Када носим розе или црвени руж на уснама, ја примjењујем неке кармине на образима за природнији изглед."

4. Мекана оловка за очи

"Многе жене се боре приликом аплицирања оловке за очи. Сазнала сам од шминкера да је боље да користите меке оловку за очи него суве. Веома је лако применити меку оловку на очи и линија ће изгледати прецизније".

5. Купине, боровнице и мало поврћа су савршене грицкалице

"Када је потребно да моје тијело буде у савршеном стању, једем пуно бареног поврћа. За ужину, ја увијек бирам купине или боровнице. Можете их јести цио дан јер вам помоћи да сагорите масти. Ја вам их препоручујем."

6. Интензивни тренинг за боље резултате

"Волим интензивне тренинге и ја волим када се добр ознојим. Ја стварно волим да прескачем конопац. Носим конопац свуда са собом. Ово је моја дневна рутина: 10 минута скакање конопца и 35 минута трчања."

7. Ланено уље је моје тајно оружје

"Ако желите да ваша коса буде лијепа И негована, онда морате да користите ланено уље. Ланено уље ће такође учинити косу меком и прекрасном".

8. Не перите косу пречесто

"Ако имате суву косу, немојте да је перете сваки дан. Покушајте са прањем једном недјељно. Ако имате потребу да често перете косу, покушајте да користите шампона за суво прање косе".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана