Aдријана Лима блистала на забави Victorias Secret -а

Глас Српске
Aдријана Лима блистала на забави Victorias Secret -а

У Њујорку је у сриједу увече одржан најзабавнији и најскупљи шоу Victoria's Secret-а до сада. За њега су били потребни 31 пар крила, 38 модела и 69 различитих аутфита.

Спектакуларну ревију вриједну 12 милиона долара отворила је јужноафричка љепотица Кандис Сванпул са костимом инспирисаним балетом и огромним крилима у свјетлољубичастим тоновима те тако одмах на почетку потврдила своју најаву прије шоуа, да ће овогодишњи шоу бити врло екстравагантан.

Aлесандра Aмбросио носила је Passion Play крила, чија је израда трајала седам година, а која теже 10 килограма, што су најтежа крила која је икада носила нека анђелица овог познатог бренда. Пассион Плаџ позлаћена су 23-каратним златом и израђена са 105.000 сваровски кристала.

Aдријана Лима, која је утјеловљавала дух пожуде и романтике у црвено-црним комбинацијама, признала је да три седмице прије шоуа тренирала два пута дневно, а девет дана избјегавала круту храну и једе само протеинске шејкове.

Миранда Кер је повратила своју круну, најскупљи комад вечери – 2,5 милиона долара вриједан грудњак "fantasy treasure". Дјевојке су као и увијек изгледале спектакуларно. Није изостао ни спектакл у попратном дијелу програма, па су се на позорници изредали и Кени Вест, Џеј Зи, Ники Минеј те Aдам Левин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана