Aдријана Лима блистала на ревији Victorias Secret

Агенције
Aдријана Лима блистала на ревији Victorias Secret

Модни догађај године одржан је у сриједу увече у Њујорку, а најљепше жене свијета, предвођене Бразилкама Адријаном Лимом и Алесандром Амбросио, приредиле су спектакл на ревији доњег веша "Victoria's Secret".

Најпознатији бренд доњег веша поново јер приредио спектакл у којем су учествовали најпознатији свjетски супермодели. Пистом су прошетале љепотице које су одузимале дах, како због својих савршено извајаних тијела, тако и због екстравагантних и скупоцених модела.

Адријана Лима, Миранда Кер и Алесандра Амбросио само су неке од манекенки које су допринеле спектаклу и уљепшале вече посјетиоцима ревије.

Осим скупоценог комада доњег рубља, престижну ревију обиљежио је повратак једног од најпознатијих лица (и тијела) те модне куће. Супруга српског кошаркаша Марка Јарића родила је ћерку Сијену прије само 2 мјесеца, а синоћ је већ блистала у пуном сјају и показала завидну фигуру пред очима знатижељне публике и фоторепортера.

Заблистала је  и Алесандра Амбросио која је носила "Fantasy" грудњак вриједан невјероватних 2,5 милиона долара. Редизајниран сваке године за годишњу ревију, "Fantasy Bra " је прекривен цвијећем израђеним од 5200 комада драгог и полудрагог камења, међу којима су чак три врсте дијаманата - бијели, розе и жути.

На ревијама "Victoria'с Secret" увијек учествују и велике музичке звијезде, а ове године то су били Џастин Бибер, Ријана и Бруно Марс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана